maandag 4 oktober 2010

B&O: twee lijnen in één telefoon

Dat heet dan een veelzijdige en elegante telefoon voor een moderne levensstijl. We hebben het over de BeoCom 5, de nieuwe draadloze telefoon van Bang & Olufsen. Hij bestaat uit een draadloze luidsprekertelefoon met twee lijnen (bijvoorbeeld kantoor en privé), ingebouwd telefoonboek en volledig grafisch beeldscherm.
Ook is de telefoon geschikt voor IP-telefonie, oftewel bellen via de computer en internet in plaats van via een telefoonlijn. Voordeel daarvan is databeveiliging en integratie met andere internetdiensten die deel uitmaken van IP-telefonie.
De luidspreker dient meteen als lader die op tafel gezet kan worden of aan de muur gemonteerd. Zo kunnen we met het hele gezin bellen, gezellig! In stand-by is het oppervlak van de telefoon uniform zwart en lijkt het van glas, maar als de BeoCom 5 in de lader geplaatst wordt, verschijnt de gedimde klok.
Met het aluminium zoekwieltje moeten we eenvoudig kunnen zoeken in het telefoonboek, gesprekslijsten en menu's. De riedel specificaties slaan we even over, de prijs niet: 600 euri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten