maandag 10 mei 2010

Strijkijzer voor mannen


.....Philips de mannen wil laten strijken. En dus komt er een speciaal ijzer op de markt. Dat speciale moet hem zitten in functionaliteit en design. Want mannen willen - we kopiƫren het persberichtproza: snelheid, krachtige prestaties, perfecte resultaten en een fraai uiterlijk dat bovendien robuust en krachtig is. Hebben de vrouwen dan al die jaren met minder genoegen moeten nemen?
Meer proza: ,,Het nieuwe Philips strijkijzer zit in een robuuste zwarte koffer dat pure mannelijkheid uitstraalt. Met de stijlvolle vormgeving, een donkere kleurstelling en metalen accenten heeft hij bijna meer weg van een futuristische racewagen dan een klassiek strijkijzer.'' Zo'n zwarte koffer, daar smelten wij mannen natuurlijk meteen voor.
Hoog tijd voor wat echte feiten. Het onbreekbare mannenstrijkijzer heeft een vermogen van 2400 Watt en een krasbestendige zoolplaat van anodilium. ,,Het strijkt valse plooien makkelijk glad en strijkt moeiteloos rond knopen en in hoekjes voor een perfect resultaat, eenvoudig en snel.'' Het ijzer stoomt er met continu puffen van 40 gram vrolijk op los. Als we echt gas geven komt er een 'intense stoomstoot' vrij van 100 gram. Een intense stoomstoot, erotischer moet het niet worden.
Ze zijn niet te stuiten bij Philips; ,,Deze nieuwe, ultieme strijkhulp moet gewoon een plaatsje krijgen in de gereedschapskist, om zelfverzekerd en snel je stapel strijkgoed onder handen te nemen.'' En dat allemaal voor 80 euri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten