maandag 22 november 2010

De 'klassieker' live in 3D


En nou maar hopen dat zondag 19 december een koopzondag is in de electrozaak. Dan kunnen we Ajax-Feijenoord live in 3D zien, de klassieker uit de Eredivisie, nou ja, klassieker?
Dankzij een samenwerking tussen Eredivisie Live, Panasonic, ASTRA en Endemol is het voor het eerst mogelijk om een eredivisiewedstrijd via de satelliet live in 3D kwaliteit uit te zenden. ,,De wedstrijd is voor het publiek exclusief te zien op 3D schermen van Panasonic in een groot aantal elektronicawinkels in Nederland'', zo melden de partijen tijdens de 3D Dagen in Ede.
Een paar citaatjes ter ondersteuning. ,,De stap naar het experimenteren met 3D is een logisch gevolg van onze ambitie om ons als enige echte voetbalzender van Nederland op alle mogelijke gebieden te blijven vernieuwen'', zegt Arno de Jong namens Eredivisie Live.
Willy Fitters doet voor Panasonic een duit in het pr-zakje: ,,Dit is een geweldige gelegenheid om de beschikbare mogelijkheden van 3D aan een breed Nederlands publiek te tonen.''
Dan hebben we Astrabaas Bill Wijdeveld nog: ,,Wij zijn trots dat wij met de 3D-uitzending van deze Nederlandse voetbalklassieker onze pioniersrol kunnen onderstrepen.'' Zouden we bijna Arjan van Westerloo (Endemol) vergeten: ,,We verwachten dat 3D een vooraanstaande rol zal gaan spelen en dus zijn wij al geruime tijd bezig om ons in een vroeg stadium op deze ontwikkelingen voor te bereiden.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten