maandag 15 november 2010

Hyves als 'ouderwets' bordspel


De Amsterdamse spellenmaker Nova Carta heeft in samenwerking met Hyves het bordspel Hyves Ranking Game ontwikkeld. ,,De social board game test hoe goed men elkaar en zichzelf kent. Tijdens het spelen van het bordspel smelt online samen met offline en sluit daardoor goed aan bij de belevingswereld van de 9 miljoen Nederlandse Hyvers'', zo mailt pr-man Wouter Glaser namens Hyves.
Met onderwerpen als ‘Voor 1 dag wil ik’ en ‘Type waar ik op val’ testen de spelers elkaars sociale intelligentie. De onderwerpen zijn luchtig, pikant, hilarisch of uitdagend. Het spel is geschikt voor iedereen. Het bevat twee soorten kaarten, voor 12+ en 18+.
,,Met de Hyves Ranking Game krijgen Hyvers nu de mogelijkheid om hun Hyves-ervaring ‘offline’ te beleven”, verklaart Hyves-hoofdredacteur Nine Ludwig. Ze vindt de jury van Speelgoed van het Jaar 2010 aan haar zijde. Het spel is genomineerd voor deze titel. De jury spreekt van een sociaal spel dat helemaal van deze tijd is. ,,Een positief spel dat de spelers met elkaar in gesprek brengt.''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten