woensdag 7 september 2011

Muzikale zuil uit de IFA-grabbelton


Uit de grote IFA-grabbelton komt de Revo K2, een stijlvolle radiokolom van aluminium en rubber. De zuil kan een groot aantal radioformaten, waaronder DAB, DAB+, FM en internetradio ontvangen en uitzenden. Daarnaast speelt hij audio- en videobestanden af van iPods, iPhones en iPads en streamt muziek vanaf de pc.
40 Watt zorgen voor een vol, kamervullend geluid. Want: ,,Een viertal neodymium Balanced Mode Radiator speakerdrivers en dual Class-D amplifiers vormen hiervoor de basis.'' De K2 heeft een opvallend ‘onzichtbaar-tot-ingeschakeld’ oled-schermpje. Een andere feature is een 'discreet' dock voor Apple-apparatuur.
K2 kan goed overweg met Revo's nieuwe RadioControl App voor iPod en iPhone. Deze simpele applicatie fungeert als een complete afstandsbediening voor het selecteren van DAB, FM en internetradio, maar ook voor het regelen van het volume, afspelen, pauzeren en om love/ban en EQ settings in te stellen. Daarnaast kunnen gebruikers hun muziekbibliotheek, waar dan ook opgeslagen, benaderen en afspelen.
En wat moet-ie kosten? 359 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten