maandag 5 december 2011

Pak een Aldi-tabletje?


Medion is een opvallend merk, vooral door wáár het spul te koop is. Bij die populaire Duitse discount-supers. Dus is het geen verrassing dat het tablet, dat ze lanceren, bij de Aldi ligt. We hebben het over de Lifetab MD 99000.
Kort samengevat: het draait op Android 3.2, heeft 32 GB aan geheugen aan boord en een beeldscherm van tien inch, pakweg 25 centimeter. Vanaf 10 december te koop voor 399 euro.
Voor dat geld krijgen we toegang tot meer dan driehonderdduizend apps in de Android Market. Daarnaast is de tablet standaard voorzien van tal van voorgeïnstalleerde versies van Docs to Go, Printershare en een tekenprogramma. Andere geïnstalleerde apps zijn het LEO-woordenboek, eBay en HRS.
Medion afficheert de Lifetab als een ideale reisgenoot dankzij de UMTS/Quadband 3G-module (HSDPA/HSUPA). ,,Die zorgt in combinatie met een mobiel abonnement altijd en overal voor toegang tot internet, sociale netwerken en mail. Daarnaast biedt de tablet thuis, op kantoor of onderweg eenvoudig toegang tot WiFi-netwerken.''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten