dinsdag 20 maart 2012

Pretpakket van Pioneer


Het is net als met mobieltjes, ook navigatie-apparaten doen veel meer dan waar ze ooit voor uitgevonden zijn. Neem de nieuwe Pioneers. Natuurlijk wijzen ze de weg, maar het pretpakket behelst entertainment, informatie en connectiviteit.
Pr-manager Ronald de Wilde mailt ons zojuist vanuit het Belgische Melsele: ,,Pioneer wil zijn klanten de beste in-car integratie voor al hun smartphones bieden. Consumenten verwachten dat de producten hen op elk moment entertainen, informeren en up-to-date houden.''
De nieuwste troef heet: Aha. Dat is een interactief platform dat internetcontent veilig bruikbaar maakt voor bestuurders. Met de gratis Aha-app voor iPhone en Android kunnen de gebruikers kiezen uit tienduizenden internet radiostations, on-demand muziek, live nieuws, podcasts, luisterboeken, gepersonaliseerde verkeersinformatie, Facebook en Twitter-updates en restaurantaanbevelingen.
Dan is er de Advanced App Mode. die zorgt ervoor dat gebruikers compatibele apps van derden kunnen zien en bedienen. Deze apps bieden toegang tot internetradio, verkeersinformatie, flitsinformatie, navigatie, en wat al niet meer in de nabije toekomst.
De nieuwe Pioneers voor in de auto kosten 999 dan wel 1299 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten