donderdag 19 augustus 2010

Logitech en het nachtleven


'Draadloos toetsenbord voor het digitale nachtleven'. Zo introduceert Logitech het nieuwste toetsenbord, de K800. Het oplaadbaar bordje is opgetuigd met een heldere achtergrondverlichting die aanfloept als dat nodig is. Het bevat sensoren die daarvoor zorgen. Sterker nog, het toetsenbord is in staat de achtergrondverlichting af te stemmen op de hoeveelheid licht in een ruimte. Dan zijn er bovendien ook bewegingssensoren die in de gaten houden of er vingers richting toetsenbord gaan: dan springt de verlichting aan.
,,Door de intelligente achtergrondverlichting en de Unifying technologie is de K800 uitermate geschikt voor mensen die houden van praktische toepasbare eigenschappen”, beweert de countrymanager. ,,Zij die meer naar vormgeving kijken zal het PerfectStroke toetssysteem, de Incurve keys en de zeer stijlvolle behuizing opvallen.”
Dat vraagt om wat toelichting. Het PerfectStroke toetssysteem maakt elke toetsaanslag 'comfortabel, vloeiend en fluisterstil', zo stelt Logitech. ,,Het concave ontwerp en de zachte rondingen van de duurzame Incurve toetsen laten de vingertoppen soepel van toets naar toets glijden, uur na uur.''
In september komt de K800 in de winkel voor 99,99 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten