dinsdag 24 augustus 2010

De gevoelige typetjes van JVC



De Picsio's, de nieuwe videocamera's van JVC zijn gevoelige typetjes. Ze doen hun plicht ook bij gebrekkig licht dankzij de LoLux CMOS. LoLux, de naam zegt het al. Door gebruik te maken van de nieuwste 1/3.2 CMOS sensor met zogeheten 'high sensitive engine' is de lichtgevoeligheid drastisch verhoogd.


Andere sterke troef van de pocket Full-HD camcorders die JVC introduceert is het drie inch grote aanraakscherm. Makkelijk als we met meer personen tegelijk er een blik op willen werpen. Tijdens de opname doet een deel van het aanraakscherm ook dienst.


De Picsio's registreren de opnames als mp4-bestanden. Door gebruik te maken van de iFrame recording mode kunnen de opnamen zonder omzetting op de computer snel eenvoudig worden bewerkt. Met Time Lapse Recording kunnen ‘Time Warp’-achtige opnamen worden gemaakt: lange scenes worden kort weergegeven.


Verder zijn de Picsio's geschikt voor SDHC-, SDXC- en Eye-Fi memorycards. In de laatste zijn WiFi-chips geïntegreerd, waarmee foto’s en filmbeelden draadloos met de computer of een hotspot kunnen worden gedeeld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten