donderdag 23 september 2010

HP stopt bediening van de printer in los scherm


HP presenteert: de eerste printer ter wereld met een afneembaar touch-tablet als bedieningspaneel en volledige internetbrowser. Het is de HP Photosmart eStation All-in-One. Het kleuren-aanraakscherm meet 17,8 centimeter. De consumentenprinter beschikt over alle mogelijkheden van een HP eAll-in-One-printer, inclusief surfen op het internet en toegang tot HP print apps en widgets.
Naast de eStation bestaat het nieuwe portfolio uit draadloze printers die verbonden zijn met het internet en beschikken over HP ePrint. Hiermee kan iedereen bestanden vanaf een smartphone of ander apparaat met internetverbinding direct versturen naar een printer thuis, op kantoor of op publieke printlocaties.

Alles wat je kunt e-mailen, kun je ook afdrukken met HP ePrint. Het nieuwigheidje is beschikbaar op alle consumenten- en MKB-printers vanaf € 99 die dit jaar op de markt komen. Gebruikers kunnen direct printen van bijvoorbeeld Apple iPad, iPod touch en iPhone. Iedereen kan nu met één druk op de knop digitale informatie omzetten naar papier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten