donderdag 16 september 2010

SanDisk probeert het weer dapper


SanDisk kennen we vooral van de geheugenkaartjes. Daarin zeggen ze wereldwijd marktleider te zijn. In de wereld van de iPods en mp3-spelers doen ze ook regelmatig een dappere poging serieus mee te tellen. Nu weer met de nieuwe Fuze +, een draagbare mediaspeler. Ze blazen meteen hoog van de toren door te zeggen dat ze de nieuwe standaard zetten voor spelers onder 100 euro.

,,De Sansa Fuze+ is de meest veelzijdige draagbare mediaspeler die voor minder dan 100 euro te koop is,” jubelt senior directeur Tom Bailey. ,,We hebben een compleet nieuw product ontwikkeld om consumenten een stijlvol, betaalbaar apparaat te kunnen bieden dat precies zo functioneert als verwacht wordt van een geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke speler.”
De vormgeving is slank en dun. Het touchpad moet de ervaring bieden van een touchscreen. Het schermpje meet dik vijf centimeter. De bediening werkt als een filmstrook. Zo moeten we intuïtief kunnen navigeren. Beetje heen en weer bewegen en dubbeltikken. De Fuze + is vanaf medio oktober te koop, met naar keuze 4, 8 en 16 gigabyte opslagruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten