maandag 23 mei 2011

Met Garmin de bergen in


Met de Montana wijst Garmin overal de weg. Zoals de naam al doet vermoeden tot hoog in de bergen. De Montana heeft een barometrische hoogtemeter voor het hoogteprofiel en het vermogen om de route te tonen. Het 3-assige kompas geeft de Montana een richtingsindicatie zelfs wanneer je stilstaat of het product niet horizontaal wordt gehouden.
De Montana is waterdicht, leesbaar in het zonlicht, heeft een touchscreen dat zelfs met handschoenen werkt. Met de camera met autofocus worden foto's van 5-megapixel gemaakt en superscherp weergegeven.
,,Montana werd ontworpen om duurzaam en draagbaar te zijn en is ongelooflijk veelzijdig voor outdoor-avonturiers", zegt directeur Remco Flikweert. ,,We hebben nu een apparaat om al jouw outdoor GPS behoeften te vervullen. Als je wilt navigeren op waterwegen in de boot, op het land wilt rijden in je 4 x 4, of wandelt in de Oostenrijkse Alpen, of gesproken navigatie aanwijzingen wilt ontvangen op weg naar de supermarkt, de Montana modellen hebben de flexibiliteit en de kaartcompatibiliteit om je te brengen waar je heen wilt."
Prijs? Vanaf 499 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten