vrijdag 27 mei 2011

Ook binnen houden we de handen vrij


Wat doen we onder het bellen? Van alles. Gigaset heeft het laten onderzoeken. Honderd procent aandacht voor de ander aan de lijn is er niet bij. Huishoudelijke taken zijn populair. 29 Procent van de ondervraagden gaat aan de slag in de keuken en nog eens 29 procent doet het liefst de was.
Dus helpt Gigaset een handje en wel met de L410, die aan de kleding is vast te klippen en in verbinding staat met de huistelefoon. Zo zijn we ook binnenshuis handsfree.
Bij een inkomend gesprek is één druk op de grote groene toets voldoende om het gesprek aan te nemen. Via de kleine toetsen wordt het belvolume en de luidspreker eenvoudig geregeld. Na vijf uur bellen moet de L410 aan de oplader.
En vernuftig: de ECO DECT-technologie maakt het mogelijk om het zendvermogen tussen het basisstation en de clip aan te passen afhankelijk van de afstand tussen beide. Hierdoor kan het zendvermogen vanuit het basisstation worden verlaagd met 80 procent door simpelweg de ECO-modus te activeren. Met de ECO-modus Plus functie is de draadloze verbinding alleen actief wanneer er gebeld wordt.
Minpuntje: je moet er wel een telefoon bij kopen en wel de Gigaset C610. Prijs: 100 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten