vrijdag 24 februari 2012

PSP-supertje


Ook stom van Sony's pr-bureau om ons te vergeten. Moeten we maar ruiken dat de PS Vita een paar dagen geleden het levenslicht heeft gezien. Het is een soort PSP-super, zo maken we op uit het persbericht: ,,Het is met zijn stijlvolle looks en ongekende mogelijkheden een echte must-have gaming console.'' Niets minder dan een nieuwe standaard in handheld gaming, zeggen ze.
De PS Vita biedt revolutionaire mogelijkheden om games te spelen, met een haarscherp oled-scherm (5 inch), front en back touchpad, wifi- en 3G verbinding en dual analoge sticks. ,,Waar gamers tot voor kort van droomden is werkelijkheid geworden'', ronkt Sony Computer Entertainment verder.
De PS Vita is een 'connected device', dus kunnen we altijd en overal in contact blijven met onze dierbaren: via Facebook, Foursquare, Twitter of Skype. Met de Near-applicatie kunnen Vita-gebruikers elkaar lokaliseren via GPS en interactie aangaan.
Een paar details. De PS Vita heeft onder meer aan boord twee camera's, een microscoop, stereo-speakertjes, motionsensoren, gyroscoop en snelheidsmeter.
Nog een niet onbelangrijk detail, de prijs. Hij komt op 249 euro en 299 inclusief 3G.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten