woensdag 21 april 2010

Want spelen met Hyves is ook fijn


.....dat Hyves zich op spelletjes stort. Het sociale netwerk heeft samen met online spelletjesbedrijf Spil Games een nieuw gameplatform op poten gezet: www.hyves.nl/games. Zo willen beide partijen inspelen op de trend dat de doorsnee consument (als die al bestaat) meer tijd doorbrengt op sociale netwerken en gamesites. De lol is dat alle 8,4 miljoen Hyvers met vrienden samen spelletjes kunnen spelen.
,,Het sociale aspect staat centraal bij de samenwerking'', zo melden de initiatiefnemers. ,,Zo worden per spel de highscores van vrienden getoond en kunnen vrienden worden uitgedaagd een hogere score te behalen.'' Bij de start zijn meer dan driehonderd spelletjes beschikbaar, waaronder bubble shooters, racespellen en ander populair speelgoed. Wekelijks komt er nieuw spul bij.
Peter Driessen, de baas van Spil Games noemt Hyves Games een aanvulling op de 45 spelletjessites die ze wereldwijd exploiteren. Marc de Vries, de baas van Hyves is ook in zijn nopjes, dat spreekt: ,,Dankzij hun games kunnen Hyvers nog meer tijd met hun vrienden besteden op Hyves."