zondag 4 april 2010

Alcatel is toch niet gek?


Dat de prijzen van smartphones giga blijven kelderen. Alcatel mengt zich in de prepaid-smartphone-strijd met een qwerty-exemplaar van slechts 70 euro. Hoe is het mogelijk?, vragen we aan de press-officer van dienst. Zij reageert met een kortweg 'Mooi toch!'.
Goed, de One Touch Chrome, want zo heet deze nieuwe troef. ,,Met eenvoud in gebruik waar Alcatel voor staat, biedt het toestel de gebruiker razendsnel toegang tot email, social media en messaging'', vertelt de press-officer.
Ze vervolgt: ,,Door de gebruiksvriendelijkheid en de opvallend mooie vormgeving is de One Touch Chrome met het populaire qwerty-toetsenbord aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Voor alle social media zoals Twitter en Hyves is een qwerty-toetsenbord erg makkelijk en voor velen inmiddels zelfs een ‘must’ op een toestel."
Die 70 euro maakt dit mobieltje ook interessant voor de gewone consument. Dat het er aantrekkelijk uitziet is ook mooi meegenomen. Want ontworpen volgens de laatste designtrends met glanzende en verchroomde details.
Ook aan boord: een mp3-speler, FM-radio en 2 megapixelcamera. Plus: een ingebouwde stappenteller. Het kan niet op. En: leuke games die werken met de bewegingssensor. Dat allemaal voor 70 euro (te beginnen bij de Mediamarkt), inderdaad hoe is het mogelijk?